Nieuws

Komende Beurzen

Wilt u ons graag komen bezoeken tijdens een beurs? Regelmatig zijn wij te vinden op verschillende beurzen. In het overzicht hieronder vindt u de meest actuele beursdatums.

IPM Essen

25 januari 2022 tot 28 januari 2022

Van 25 t/m 28 januari 2022 presenteren wij ons weer op de IPM in Essen. 

IPM 2022

Wij produceren onze rozen in de “Supergreen” kweekpotten in de kleur Taupe. Deze potten worden gemaakt van 100% gerecycled industrie en/of huishoudelijk afval. Na gebruik zijn deze potten wederom 100 % recyclebaar en geven door de kleur geen problemen meer bij het scheidingsproces. Zo dragen wij ook op dit vlak ons steentje bij aan het milieu.

Supergreen kweekpot

Volg ons  ook op Facebook

Hebt u hem al gezien? U kunt hem overal tegenkomen, in heel Nederland of net daarbuiten. Natuurlijk altijd geladen met kwaliteitsrozen voor een klant!

De Frank Coenders Truck

Een roos ter ere van het 175-jarige jubileum van De Limburger: een geschenk aan alle Limburgers.

Rosa ‘De Limburger’ is zondagmiddag in de Lottumse Rozenhof officieel ten doop gehouden door burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas, Maurice Ubags, directeur van Mediahuis Limburg en adjunct hoofdredacteur Henk Driessen van de krant. Een roos die vernoemd is naar De Limburger om het 175-jarige bestaan van de krant te vieren. Het is een enorme eer. Koningin Wilhelmina, prinses Diana en - wat dichter bij huis - musicalster Renée van Wegberg uit Horst gingen ons onder meer voor.

Eerbetoon

Rosa ‘De Limburger’ is ook veel meer dan enkel een eerbetoon aan deze krant. De crème-witte bloem staat voortaan symbool voor alle Limburgers die in de afgelopen 175 jaar hun ziel en zaligheid - en daarmee de geschiedenis van Limburg - aan het blanco krantenpapier hebben toevertrouwd. En voor alle lezers die tot op de dag van vandaag lachen, kwaad worden of huilen om, maar boven alles meeleven met alle verhalen die de website van de krant en de krantenkolommen vullen.

Symbool

Rosa ‘De Limburger’ is -kortom- een geschenk aan alle Limburgers en een ode aan ons prachtige Limburgse Land. Dat ook deze fraai ogende roos niet zonder doornen groeit, maakt haar als symbool alleen maar krachtiger.

 

Jubileum 175 jaar "De Limburger"