Over ons

Heden

Frank Coenders Kwekerijen B.V. groeit dankzij continue investeringen in kwaliteit, omvang en assortiment. Op dit moment produceren wij op een oppervlakte van ca. 35 hectare onder andere rozenonderstammen, een- en tweejarige rozen, stamrozen en akkerbouwgewassen voor de vruchtwisseling. De potrozen worden gekweekt op moderne eb- en vloedvloeren en in kassen. Wij zijn een op en top familiebedrijf in Grubbenvorst dat de productie van een breed assortiment tuinrozen nog geheel in eigen hand houdt; van onderstam tot de meest prachtige en geurende struik-, klim- en stamroos.

 

 

“Binnen ons brede en diepe assortiment zijn we steeds op zoek naar het beste uit de markt”

Verleden

Het bedrijf is opgericht in 1990 nadat ondernemer Frank Coenders zijn opleiding aan de HAS te Den Bosch had afgerond. De eerste tien jaar in samenwerking met zijn vader. Aanvankelijk volledig gericht op de vollegrond rozen en de akkerbouw. Vanaf 1993 kwamen er potrozen bij. In het traject daarna is uitgebreid in kassen, containervelden en bedrijfsgebouwen.
Frank Coenders Kwekerijen B.V. is dankzij kennis, passie en goed personeel gegroeid tot zijn huidige omvang.

 

Service

Wij komen graag tegemoet aan de wensen van onze klanten voor wat betreft kwaliteit, etikettering en manier van afleveren. Zo is het mogelijk om de rozen te voorzien van een “privat”-label. Dat wij graag onze afspraken nakomen, blijkt uit onze langdurige relaties met onze klanten en toeleveranciers. Wij leveren voornamelijk aan de groothandel, de Cash and Carry, tuincentra en bouwmarkten in binnen- en buitenland. Certificering is onderdeel van ons bedrijf en dienen als waarborg voor onze klanten, maar is ook voor ons belangrijk als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Missie / Visie

Onze missie is onze klanten te voorzien van een topkwaliteit product. We bereiken dit door een zo duurzaam mogelijke teelt van vollegronds rozen en stamrozen. Vruchtwisseling en de teelt van tagetes speelt hierin een cruciale rol. Daarnaast ontwikkelen wij ons sortiment voortdurend met de beste soorten van vele veredelaars wereldwijd. Toegewijd en vakkundig personeel werkt binnen het bedrijf met een hoge standaard van mechanisering, waarbij ergonomische aspecten een grote rol spelen. De uitdaging voor de toekomst is om samen met klanten de markt te blijven voorzien van de mooiste bloem ter wereld, de roos.